راهکار های تبدیل کسب و کار سنتی به آنلاین
Solutions for converting traditional business to online
امروزه بسیاری از فعالیت ها و کسب و کار ها به صورت آنلاین و تحت شبکه پیگیری می شود. اگر شما نیز دارای یک فعالیت سنتی می باشید، حتما علاقه دارید که فرآیند تبدیل کسب و کار سنتی به آنلاین را فرا بگیرید و آن را درباره ی کسب و کار خود، اعمال کنید.
هدایت یک کسب و کار به صورت آنلاین، مزایای فوقالعاده ای نسبت به روش سنتی دارد. در این مقاله می خواهیم روش های تبدیل کسب و کار سنتی به آنلاین را پوشش دهیم و از مزایای آن برای شما مخاطبین عزیز، بگوییم. اگر علاقه مند به دریافت اطلاعات پیرامون این موضوع می باشید، لطفا تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.
مزیت های تبدیل کسب و کار سنتی به آنلاین چیست؟
اگر دارای یک کسب و کار سنتی هستید، حتما تا به حال به تبدیل کردن آن به یک کسب و کار آنلاین و دیجیتال فکر کرده اید. در این بخش از مقاله، می خواهیم توضیح دهیم که چرا باید کسب و کار سنتی خود را به کسب و کار دیجیتال ارتقاء دهیم. در شرایطی که به صورت سنتی فعالیت می کنید، تعداد محدودی از مشتریان به سمت فروشگاه شما می آیند.
طی تحقیقات انجام شده، نهایت در طول روز ممکن است هزار مشتری وارد فروشگاه شما شوند. در چنین حالتی، امکان درآمدزایی و دیده شدن شما محدود به همین تعداد و موقعیت جغرافیایی می باشد. بر اساس تحقیقات انجام شده، مشخص شده است به صورت میانگین یک فروشگاه اینترنتی، می تواند تا 500 هزار بازدید کننده و مشتری را در طول روز داشته باشد.
همین موضوع سبب شده است که تبدیل یک کسب و کار سنتی به آنلاین، بسیار جذاب و هیجان انگیز باشد. در کنار مزیت بالا، تبدیل کردن کسب و کار سنتی به یک حرفه دیجیتال، می تواند فواید زیر را نیز در بر بگیرد:
- هزینه کمتر در کنار درآمد بیشتر
- دریافت مشتری و مخاطبین بیشتر
- ورود به موقعیت فراتر از محدودیت های جغرافیایی
- برندسازی و افزایش اعتبار
- دسترسی آسان به فروشگاه و امکان انتخاب راحت از بین محصولات
برای تبدیل کسب و کار سنتی به آنلاین، چه کارهایی باید انجام دهیم؟
برای اینکه بتوانید کسب و کار سنتی خود را به یک کسب و کار آنلاین تبدیل نمایید، نیاز دارید مراحلی را انجام دهید. در ابتدا باید نامی مناسب و متمایز برای برند خود انتخاب نمایید. شما همواره با نام برند خود شناخته می شوید. بنابراین روی این موضوع، زمان مناسبی بگذارید. در مرحله ی دوم، باید کالاهایی که برای عرضه نیاز دارید را بدست بیاورید و آن ها را در فضای مجازی قرار دهید.
در مرحله ی بعدی، باید بازار هدف خود را تعیین نمایید و به وسیله ی آن، اقدام به جذب مشتری نمایید. علاوه بر موارد فوق، باید مکانیزم عرضه و تقاضا و قیمت گذاری، طراحی وب و گنجاندن کالاها درون آن، انتخاب پلتفرم مناسب و متمایز و … را نیز در نظر بگیرید و آن ها را مطابق اصول و شرایط مناسب، اعمال نمایید.
راهکار های ورود به کسب و کار آنلاین
برای پاسخ به سؤال فوق، از دو راهکار استفاده می کنیم و طی بررسی های این دو راهکار، متوجه ی جواب مناسب برای این سؤال می شویم.
راهکار اول: راهاندازی فروشگاه اینترنتی شخصی
یکی از ابتداییترین راهکار هایی که می توان برای تبدیل کسب و کار سنتی به آنلاین از آن بهره برد، راهاندازی فروشگاه اینترنتی شخصی می باشد. برای انجام چنین کاری، نیاز دارید که یک سایت با مشخصات مناسب راهاندازی کنید و آن را از طریق فضای مجازی تبلیغ نمایید. با انجام چنین کاری، مشتریان با برند شما آشنا می شوند و از طریق سایت و بدون معطلی، اقدام به خرید محصولات مورد نظر خود می کنند.
راهکار دوم: استفاده از فروشگاه های اینترنتی بزرگ (مارکت پلیس ها)
راهکاری بعدی برای تبدیل کسب و کار سنتی به آنلاین، این است که از فروشگاه های اینترنتی بزرگ یا اصطلاحا مارکت پلیس ها برای فروش محصولات خود، استفاده نمایید. فروشگاه های معتبر و بزرگی همچون دیجی کالا، این خدمت را ارائه می دهند. شما می توانید درون بخش مناسب، محصولات خود را قرار دهید و در سایت ها و مجموعه های بزرگی که مشتریان زیادی دارند، اقدام به فروش نمایید. به دلیل وجود محصولات زیاد و رقابت قیمتی، باید علاوه بر کیفیت، قیمت مناسبی برای محصولات خود ارائه نمایید تا بتوانید فروش مناسبی در این سایت ها داشته باشید.
نتیجه گیری
همانطور که در این مقاله راجع به آن صحبت شد، تبدیل کسب و کار سنتی به آنلاین، می تواند به عنوان یک سکوی پرتابی برای فروشگاه سنتی باشد. مشاهده کالا و محصولات توسط مشتریانی از سراسر کشور و خرید آن ها، می تواند یک گام بزرگ به سمت موفقیت برای هر کسب و کاری باشد. اگر شما نیز یک کسب و کار سنتی دارید و هنوز وارد دنیای مجازی نشده اید، می توانید با راهکار های ارائه شده در این مقاله، وارد فضای آنلاین شوید و اقدام به فروش محصولات خود با حجم بیشتر کنید.
حتما نظرات و تجربیات خود را در قسمت دیدگاه ها در پایین همین صفحه با مخاطبان یک با ما به اشتراک بگذارید.