مشکلات برون سپاری

راه حل مشکلات برون سپاری در ایران

مشکلات برون سپاری در ایران و راهکارهایی برای آن ها

یک قرارداد که بین شرکت شما و شرکتی دیگر منعقد می شود تا به موجب آن بخشی از وظایف کارکنان شرکت شما، توسط شرکتی دیگر طی مدت زمان معینی انجام شود برون سپاری نام دارد. در ادامه با ما همراه باشید تا راجع به برون سپاری و مشکلات برون سپاری صحبت کنیم.

دلایل برون سپاری فعالیت ها در سازمان ها

اصلی ترین مسئله برای در نظر گرفتن برون سپاری برای سازمان، کمبود نیروی کار می باشد. همچنین کمبود نیروی متخصص و کمبود مواد خام اولیه نیز مزید بر علت هستند. گاهی اوقات مدیران شرکت ها تصمیم می گیرند برای تمرکز هر چه بیش تر روی بخش اصلی پروژه، بخش فرعی را برون سپاری کنند. برون سپاری همچنین در بعضی موارد سبب تقلیل هزینه ها می شود. که این مسئله بسیار به نفع آن شرکت یا سازمان می باشد.

مشکلات این حوزه

مشکلات برون سپاری بر کسی پوشیده نیست. از جمله این که کنترل مدیریتی شما بر نتیجه پروژه تا حدودی از بین می رود. علت این است که ممکن است استانداردهایی که برای شرکت شما اهمیت دارد برای شرکتی که قرار شده است بخشی از کار شما را طی قرارداد برون سپاری انجام دهد، مهم نباشد. مشکل دیگر می تواند برملا شدن و در دسترس قرار گرفتن اطلاعات محرمانه شما باشد. این اطلاعات محرمانه قلب تپنده شرکت شما هستند و باید در حفظ آن ها کوشا باشید. داشتن اخلاق حرفه ای کاری در این مورد کمک شایانی می کند.

همچنین کیفیت نتیجه کار شرکتی که برون سپاری را بر عهده گرفته، تضمینی نیست. این مسئله همچنین ممکن است رو روحیه و انگیزه تیم کاری تان اثر منفی داشته باشد. نکته ی دیگر این است که زمان اتمام و کیفیت کار پایانی شما به شرایط شرکت مبدا بستگی پیدا می کند که این مسئله ممکن است به ضرر شما تمام شود.

راه حل مشکلات برون سپاری

رفع مشکلات برون سپاری

در ادامه به ارائه راهکارهایی را برای رفع مشکلات برون سپاری می پردازیم. اول از همه از تمام خدماتی که میخواهید آن ها را به بیرون بسپارید، تهیه کنید. سپس به تحقیق راجع به شرکت مقصد بپردازید. سعی کنید تمامی جنبه های شرکت های مختلف را بسنجید و در آخر شرکتی را انتخاب کنید که برای رفع نیازهای شما موثرتر است.

نمومه کار آزمایشی برون سپاری

قبل از این که یک قرارداد برون سپاری را منعقد کنید بهتر است که از طریقی از شیوه کار آن شرکت مطلع شوید. این طریق می تواند انجام کار به صورت آزمایشی توسط آن شرکت برای شرکت شما باشد. در این مشاهدات نحوه کار کردن کارکنان، دوره های آموزشی که آن ها برای کسب مهارت هرچه بیش تر شرکت کرده اند، نحوه برخورد و تعامل آن ها با مشتری ها و موارد دیگری را که شما را به انتخاب هرچه بهتر رهنمون می سازد را متوجه گردید.

تشکیل یک تیم برای نظارت روی امور

می بایست برای ارتباط و نظارت بر کار شرکت ‌های برون سپاری، یک گروه تشکیل دهید. که از طریق آن ها پاسخگویی به سوالات، بررسی گزارش های ارسالی، پیگیری هدف ها، کنترل فرآیندها و بسیاری مسائل دیگر انجام می گردد. خیلی بهتر می شود که اگر افراد ارشد شرکت شما عضو این گروه باشند چرا که تجربه کاری آن ها در حل مسائل و انجام عملیات ها به کمک شان می آید. و این مسئله بسیار به نفع شرکت شماست و کمک شایانی به حل مشکلات برون سپاری شما می کند.

ثبت مدارک

مطمئن شوید که تمامی بخش های اسناد و قرارداد را با دقت تمام بررسی کرده اید و هیچ کدام از بخش ها بدون سند و مدرک باقی نمانده اند. بایستی که اسناد تا جایی که ممکن است کامل باشند و ریز وظایف و مسئولیت ها در آن ها مشخص باشد. گاهی اوقات پیش می آید که به دلیل همین بی دقتی های ساده، مشکلات حقوقی و قانونی در برون سپاری به وجود می آید. بنابراین دقت کنید. نبودن مرجع قابل استناد برای طرفین یکی از اصلی ترین مشکلات برون سپاری است.

رفع مشکلات برون سپاری

سنجش مسئولیت پذیری شرکت ارائه دهنده خدمات برون سپاری

حتما و حتما مطمئن شوید که شرکت یا سازمانی که انتخاب نموده اید، اهمال کاری نمی کند و مسئولیت کامل را به عهده می گیرد و خود را موظف می کند تا در طی مدت زمان معینی پروژه را تکمیل کند. در آخر از شما سپاسگزاریم که ما را تا انتهای این مقاله همراهی نمودید. امید است نکات فوق در حل مشکلات برون سپاری شما راه گشا باشد و شما را به سمت موفقیت رهنمون سازد. موفق و موید باشید.

چرا کسب و کارها برون سپاری می کنند؟

شاید این سوال برای شما پیش بیاید که چرا کسب و کار ها در وهله ی اول برون سپاری می کنند تا بعدتر با مشکلات برون سپاری مواجه شوند. این یک سوال واقعا پیچیده است. اما برخی از رایج ترین انگیزه ها برای این کار موارد زیر است:

  1. کاهش و کنترل هزینه های عملیات (معمولاً دلیل اصلی این است)
  2. بهبود تمرکز شرکت
  3. آزادسازی منابع جدید برای اهداف جدید
  4. افزایش کارایی برای برخی از کارکردهای وقت گیر که ممکن است شرکت برای آنها منابع کافی نداشته باشد.
  5. به اشتراک گذاشتن خطرات با یک شرکت شریک.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *