بقا کسب و کار در تورم

5 راهکار بقا کسب و کار در تورم

5 راهکار بقا کسب و کار در تورم

یکی از مشکلاتی که امروزه کسب و کارهای ایرانی با آن دسته پنجه نرم می کنند، تورم و رکود اقتصادی است. با وجود این که قیمت دلار روزانه تغییر می کند و ریال نیز در برابر این ارز و ارزهای دیگری مانند یورو و پوند، روز به روز ضعیف تر می شود، مدیران باید با روش ها و تکنیک های خاصی کسب و کار خود را سرپا نگه دارند. در همین ابتدا باید بدانید که در مسیر بقا کسب و کار در تورم به هیچ وجه نباید ناامید شوید.

اگر زمانی احساس ناامیدی به سراغ تان آمد و ذهن شما را درگیر کرد، در آن صورت می توانید فاتحه بیزینس خود را بخوانید. اگر شما جزو افراد مستعد و با پشتکاری هستید که تمایل دارید در این وضعیت بد اقتصادی کسب و کار خود را به درجات بالاتر برساند، ادامه این مطلب را مطالعه کنید.

معرفی روش های مقابله کسب و کار با تورم

مقابله کسب و کار با تورم، برای تمامی کسب و کارهای لازم است. زیرا کسب و کارهای کوچک با تلاطم بازار و گرانی ها سردرگم می شوند و همچنین کسب و کارهای بزرگ برای واردات و صادرات کالاها به مشکل می خورند. برخی شرکت ها با پشتوانه مالی مناسبی که دارند، می توانند به نسبت رقبا هزینه خدمات یا محصولات خود را کم تر کنند، اما کسب و کارهای دیگری که می خواهند در برابر تورم ایستادگی کنند باید از چه نکاتی پیروی کنند؟ادامه این بخش از مطلب مقابله کسب و کار با تورم را برای آشنایی با این نکات از دست ندهید.

مقابله کسب و کار با تورم

مدیریت جریان نقدینگی : دارایی با احتمال نقدشوندگی پایین نخریم

یکی از نکات مقابله کسب و کار با تورم، مدیریت جریان نقدینگی است. این جریان در بیزینس ها درست مانند جریان خون در بدن نقش اساسی در سر پا نگه داشتن شرکت دارد. جریان نقدینگی به ورود و خروج پول از یک بیزینس گفته می شود. باید بدانید که از مهم ترین عوامل شکست بیزینس ها، کمبود نقدینگی است. برای این که بتوانید این جریان را به خوبی مدیریت کنید، می توانید از روش های مختلفی مانند استفاده از نرم افزارهای مربوطه نظیر اکسل استفاده کنید. البته مهم ترین نکته عدم خرید دارایی است که احتمال نقدشوندگی پایینی دارد. به عبارت دیگر تقاضای زیادی در میان مشتریان ندارد و برای جریان نقدینگی شما مشکل ساز می شود.

قیمت گذاری مناسب : بدون کاهش حاشیه سود فروش افزایش نمی یابد

برای این که بتوانید در میان رقبای خود برجسته به نظر بیاید و یک نکته مقابله کسب و کار با تورم را هم رعایت کنید، باید قیمت گذاری مناسبی داشته باشید. قیمت مناسب به همراه کیفیت بالای خدمات و محصولات، در دراز مدت می تواند برگ برنده شما در بازی بی رحم دنیای تجارت باشد.

پیشبینی و اقدام به موقع : تحلیل داده محور بازار و رقبا

در یک دوی ماراتون که علاوه بر مسیر طولانی و رقبا، مانعی به نام تورم نیز وجود دارد، یکی از روش های اصلی مقابله کسب و کار با تورم، تحلیل داده محور بازار و رقبا است. با انجام این کار می توانید پیشبینی مناسبی از نیاز مصرف کنندگان و بازار داشته باشید. برای این کار باید اقداماتی مانند تعیین اهداف رقبا، شناسایی خط‌ مشی رقبا و ارزیابی نقاط قوت و ضعف آن ها را انجام دهید.

استراتژی بازاریابی : خلاقیت در استفاده از روش های بازاریابی دیجیتال

داشتن استراتژی بازاریابی مناسب مانند در دست داشتن یک نقشه برای مقابله کسب و کار با تورم است. امروزه درصد زیادی از شهروندان ایرانی و خارجی در رسانه های اجتماعی به دنبال خدمات یا محصولات مورد نظرشان هستند. شما نیز باید استراتژی خود را در دنیای دیجیتال طراحی کنید، اما فوت کوزه گری این نکته خلاقیت است. تا می توانید خلاقیت داشته باشید تا در ذهن مشتریان ثبت شوید.

تعامل متقابل با مشتریان : استفاده از پلن های ریفرال و باشگاه مشتریان

راه اندازی باشگاه مشتریان و پلن های ریفرال به عنوان یک روش مقابله کسب و کار با تورم، به شما کمک می کند تا علاوه بر نگه داشتن مشتریان، مخاطبان جدیدی جذب کنید. این پلن ها با هدف این که برند شما در ذهن مشتریان بماند طراحی شده اند. در پی این نکته، احساس اعتماد در مشتریان ایجاد می شود و به احتمال زیاد شما را به دوستان و آشنایان خود نیز معرفی می کنند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید